Transaktiotulostaminen

Teemme painotuotteista fiksumpia ja vastuullisempia tuotanto- ja jakeluprosesseja optimoimalla

Jo yli 160 vuoden ajan me olemme auttaneet ihmisiä, yrityksiä ja valtioita kommunikoimaan paremmin. Painotuotteet ovat yhä yksi erikoisosaamista vaativista palveluistamme. Tulemme aina olemaan ylpeitä ainutkertaisesta printtihistoriastamme, mutta ymmärrämme, että maailma on muuttunut. Tarjoamme entistäkin tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää transaktiotulostamista ja opastamme asiakkaitamme kohti vastuullisempaa tulevaisuutta, jossa paperituotteita kulutetaan vähemmän kuin nyt.

”Edita Prima hoitaa luotettavasti jäsenmaksulaskujen tulostuksen ja toimituksen, jäsenen laskutusosoitteesta riippuen joko paperisena tai sähköisenä laskuna.”

Seija Pohjantuuli

Markkinointipäällikkö, Veronmaksajain Keskusliitto ry

Laaduntarkkailumme on korkeatoista ja yksityiskohtaista

Tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaisia, luotettavia, monipuolisia ja kustannustehokkaita transaktiotulostuspalveluita, joiden ansiosta laskujen, sopimusten, kirjeiden ja muiden paperisten asiakirjojen ja kauppadokumenttien tuotanto- ja jakeluketjut toimivat sujuvasti alusta loppuun. Transaktiotuotteidemme laaduntarkkailu on korkeatasoista ja yksityiskohtaista.

Transaktiotulostamisen automatisointi takaa laadun

Laskujen, kauppakirjojen, verokorttien, vakuutussopimusten ja muiden transaktiotuotteiden merkitystä sujuvien käyttäjäkokemusten ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden muodostumisessa ei kannata aliarvioida. Datavetoiset ja täysin automatisoidut transaktiotulostuspalvelumme sisältävät useita suunnitteluun, tulostamiseen ja laaduntarkkailuun liittyviä tarkastusvaiheita. Tarkat prosessikontrollit ja raportit varmistavat, että haastavatkin prosessit ovat helposti hallittavissa.

Tehokkaaksi optimoitu jakelu laskee kustannuksia merkittävästi

Kuten hyvin tiedetään, niin painettujen paperituotteiden kallein, raskain ja aikaa vievin vaihe on niiden toimittaminen perille vastaanottajille. Transaktiotulostuspalvelumme tuo runsaasti logistiikkaan ja jakeluun liittyviä säästöjä. Esimerkiksi kirjekuorten tai paperin kokoa ja paksuutta säätelemällä toimitusten kirjepaino laskee, mikä pienentää merkittävästi kokonaiskustannuksia. Automatisoidut transaktiopalvelumme pystyvät vastaanottajien osoitteiden perusteella tapahtuvaan jakelureittien tehokkaaseen optimointiin.

Printti ei missään nimessä ole vielä kuollut vaan me teemme siitä fiksumpaa

Asiakastyytyväisyys on ohjannut palveluidemme suuntaa, toimintaa ja ajattelua jo vuodesta 1859 lähtien. Yli 160 vuoden mittainen kokemus erilaisista painotekniikoista on antanut meille ainutkertaista näkemystä ja ammattitaitoa, jota hyödynnämme nyt kaikissa transaktiotulostamiseen liittyvissä palveluissamme esimerkiksi painolaatuun, dataturvallisuuteen ja värien käyttöön liittyvissä asioissa. Teemme tulostamisesta fiksumpaa tulostamalla vähemmän mutta paremmin.

”Veikkauksella tehdään aktiivista yhteistyötä, kehitetään yhteisiä ohjaus- ja johtamismalleja sekä muodostetaan tiiviitä kumppanuuksia tärkeimpien palveluiden tuottajien kanssa. Edita Prima on yksi tärkeimmistä Veikkauksen strategiaa tukevista kumppanuuksista. Yhteistyö on saumatonta, lisäarvoa tuottavaa sekä varsin hauskaa.”

Lauri Noro

General Manager, POS Services and Logistics, Veikkaus

1. Autamme sinua tekemään vastuullisia tulostusvalintoja

Automatisoitujen palveluidemme ansiosta transaktiotulostaminen on entistä vastuullisempaa ja ympäristöystävällisempää. Tehokkaaksi optimoitu tuotanto- ja jakeluketjumme vähentää paperin kulutusta ja minimoi kielteisiä ympäristövaikutuksia. Hiilijalanjäljen kompensoinnin ansiosta toimituksemme ovat ilmastoneutraaleja.

2. Uskolliset asiakassuhteet syntyvät personoidulla suoramarkkinoinnilla

Kirjeissä ja lomakkeissa, kuten kaikissa transaktiodokumenteissa, aivan ehdottomasti on eroja. Täsmälleen saman informaation sisältävä mutta tavalla tai toisella kiinnostavaksi personoitu kirje, lomake, sopimus tai asiakirja herättää vastaanottajassa todennäköisesti positiivisempia tuntemuksia kuin täysin muokkaamaton versio. Esimerkiksi luovasti toteutetulla suoramarkkinoinnilla pystytään muodostamaan pitkäkestoisia asiakassuhteita, joiden seurauksena asiakkaidesi lojaliteetti ja mielenkiinto kanta-asiakasohjelmia kohtaan kasvaa.

3. Varastoimme tuotteesi jotta sinä voit keskittyä johonkin muuhun

Käyttämämme varastot on varta vasten suunniteltu painotuotteita varten. Kaikki varastomme ovat siistejä, turvallisia ja logistisesti järkevästi saavutettavissa. Jakeluverkostomme on luotettava ja kattava. Pystymme postittamaan kaikenlaisia tuotteet ensiluokkaisessa kunnossa minne tahansa.

Haluamme aivan ehdottomasti auttaa sinua transaktiotulostamisessa

Lähetä viesti