Meistä

Yrityksen asiakasviestintä vaatii onnistuakseen ammattitaitoa ja turvallisia teknologiaratkaisuja

Mistä syntyy luottamuksen arvoinen asiakasviestintä?

Meillä kaikilla Edita Priman asiantuntijoilla on yksi yhteinen tavoite: löytää paras mahdollinen ratkaisu liiketoiminnan haasteisiin nykyaikaisten, laadukkaiden ja tehokkaiden asiakasviestinnän teknologia- ja tuotantopalveluiden avulla. Kun sinä onnistut, mekin onnistumme.

Palvelumme kattavat laajan kirjon erilaisia asiantuntijapalveluita ja moderneja teknologisia ratkaisuja paikallisesti. Olemme erityisen taitavia löytämään laaja-alaisia ratkaisuja asiakasdokumenttien ja -viestien alueella. Olemme esimerkiksi toteuttaneet menestyksekkäitä ratkaisuja muun muassa pankki-, vakuutus-, energia-, varainhoito-, teknologia- ja osuuskuntasektoreiden tarpeisiin.

Olemme yli 165-vuotisen historiamme aikana aina uudistaneet toimintaamme ja palvelujamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvia tarpeita. Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman asiantuntijoitamme, jotka uteliaisuudella ja auttamisen halulla ovat aina antaneet kaikkensa yhteisten ratkaisuiden löytämiseksi. Olemme omasta historiastamme aidosti ylpeä yritys, joka tarjoaa työntekijöilleen vastuuta, vapautta, luottamusta ja mahdollisuuksia.

Edita Prima on osa Edita Group -konsernia

Edita Prima

Customer communication

Edita Lakitieto

Legal Information

Edita Oppiminen

Smart Learning