Asiakirjasuunnittelu

Suunnittele

asiakirjat ja dokumentit saavutettaviksi

Hyvin suunniteltu, toteutettu ja saavutettavaksi rakennettu asiakirja tai dokumentti on tärkeä osa laadukasta ja vastuullista asiakasviestintää. Asiantuntijoidemme avulla varmistat, että asiakirjat täyttävät sekä käyttäjien tarpeet että viranomaisvaatimukset unohtamatta yrityksen brändiä. Markkinoiden paras palvelu mahdollist aa suunnittelun, taittamisen ja saavutettavaksi tekemisen juuri yrityksesi tarpeiden mukaan.

"Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Edita Priman aineistohallinta-asiantuntijoiden kanssa. Osaava kumppanimme varmistaa kaikkien Verohallinnon ladattavien dokumenttien taiton oikeellisuuden ja varmistaa, että dokumentit vastaavat saavutettavuusvaatimuksia."

Verohallinto

Asiakirjojen saavutettavuus on osa asiakaspalvelua

Asiakirjasuunnittelu mahdollistaa sähköisten ja painettavien asiakirjojen ja dokumenttien suunnittelun, taittamisen sekä saavutettavaksi rakentamisen viranomaisvaatimuksia noudattaen. Asiakirja voi olla esimerkiksi asiakkaallesi tehty kirjepohja tai useita sivuja sisältävä dokumentti, hinnasto, valtakirja, sopimus, päätös, hakemus tai ilmoitus. 

Asiantuntijamme varmistavat, että saat juuri yrityksesi tarpeeseen suunnitellut ja rakennetut asiakirjat ja dokumentit. Palvelumme tarjoaa asiakirjojen ja dokumenttien toteuttamisen alusta lähtien, mutta myös jo valmiiden dokumenttien päivittämisen tai saavutettavaksi tekemisen. Sinun tarpeesi ratkaisevat. 

Asiakirjasuunnittelu muodostuu kokonaisuudesta, joka vastaa sinun tavoitteitasi.

Asiakirjojen suunnittelu

Suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota asiakirjan tai dokumentin käytettävyyteen ja ulkoasuun. Samalla huomioimme myös saavutettavuuteen liittyvät vaatimukset. Asiantuntijoidemme avulla varmistut, että yrityksesi asiakirjat ja dokumentit ovat brändin mukaisia, selkeitä ja saavutettavia.

Asiakirjojen taittaminen

Taittamisvaiheessa asiakirjasi tai dokumenttisi sisältö kootaan ja järjestellään toimivaksi ja luettavaksi kokonaisuudeksi. Ulkoasu ja taitto suunnitellaan huomioiden brändi ja tavoitteet sekä noudattaen saamaamme graafista ohjeistoa.

Saavutettavuuden rakentaminen

Saavutettavuus varmistaa, että asiakirjat ovat kaikkien asiakkaiden käytettävissä eikä kukaan jää asiakirjan tai dokumentin sisältämän tärkeän tiedon ulkopuolelle. Asiakirjoihin rakennettava saavutettavuus täyttää kansainvälisen WCAG:n määrittämän saavutettavuusstandardin. Valmiille asiakirjoille ja dokumentille voidaan suorittaa myös tarkastus, jolla varmistat, että asiakirja ja dokumentti täyttää tarvittavat vaatimukset.

Versionhallinta

Osana asiakirjasuunnittelua vastaamme asiakirjojesi ja dokumenttiesi versionhallinnasta. Tällä varmistamme, että samaa asiakirjaa tai lomaketta on käytössä vain yksi kappale. Versionhallinta tapahtuu joko yrityksenne käyttämällä järjestelmällä tai asiakirjasuunnittelun oman versionhallinnan välineillä.

Asiakirjasuunnittelun tuki

Asiantuntijamme ovat sinua varten. Saat tarvitsemasi tuen, neuvot sekä mahdollisen koulutuksen liittyen asiakirjoihin tai dokumentteihin, niiden käyttöön tai saavutettavuuteen liittyen.

Kysy lisää asiakirjasuunnittelusta.

Lähetä viesti