Oppaat

Kirjoittaja: Pekka Ollikainen / Key Account Manager
Julkaisupäivä: 2022-05-18

Täydellisen optimaalinen ja kustannustehokas tulostuspalvelu

Jaa:

Digitalisaatio etenee ja viestintä rakentuu yhä voimakkaammin datapohjaisten sisältöjen ympärille. Mutta toistaiseksi jopa Suomen kaltaisessa digitaalisesti kehittyneessä maassa iso osa viestinnästä tapahtuu painettuna. Edelleen keskiverto vastaanottaja avaa, lukee, kuluttaa ja ymmärtää painettua sisältöä paremmin kuin sähköisessä muodossa tarjoiltua viestintää. Tämä on johtanut tilanteeseen, jossa kirjepostin kustannukset on unohdettu keskittyessä digitalisaation edistämiseen. 

Olemme auttaneet useita yrityksiä saavuttamaan merkittäviä kustannusäästöjä tehostamalla heidän tulostus- ja kirjeposti kokonaisuuttaan. Tämän myötä tunnistamme piirteitä, joiden perusteella voi arvioida tulostuksen ja jakelun hallinnan tasoa yrityksissä ja organisaatioissa. Kokemukseen perustuen teimme oppaan, jonka tarkoituksen on avata ytimekkäästi, kuinka voisit tehostaa ja säästää kirjepostin kustannuksissa optimoimalla datasi, tulostamisesi ja kirjejakelusi matkalla kohti paperittomuutta. Tämän oppaan avulla hyödynnät ilmaiseksi meidän yli 160 vuoden aikana oppimat asiat tehokkaampaan kirjepostin suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Oikean palvelukumppanin valinta auttaa hallitsemaan riskejä

Kuvaamme oppaassa, miten osaava palvelukumppani voi auttaa lähtötilanteen selvittämisessä, ongelmien kuvaamisessa ja toiminnan optimoimisessa. Oikea kumppani voi myös auttaa hyödyntämään uusimmat teknologiset ratkaisut mm. digitaalisten postilaatikoiden muodossa. Kaikella tällä vapautetaan säästöjen kautta rahaa digitaalisten asiakasviestintäratkaisuiden edistämiseen.

Datapohjaisen sisällön ja jakelun konsultointipalvelumme avulla pystyt suunnittelemaan, tulostamaan, käsittelemään, muokkaamaan, optimoimaan ja jakelemaan painettua sisältöä mahdollisimman kustannustehokkaasti ja kestävästi.

Haluaisimme aivan ehdottomasti auttaa myös teitä optimoimaan teidän kirjepostituksenne mahdollisimman tehokkaaksi. 

Lataa ilmainen opas optimaalisen tulostuspalvelun toteuttamiseen tästä.

Kommentit ovat erittäin tervetulleita ja arvostettuja