Uutiset

Kirjoittaja: Kati Budén / Marketing Communication Manager
Julkaisupäivä: 2022-03-24

Nordic Morning Groupin uudeksi nimeksi tulee Edita Group Oyj

Jaa:

Nordic Morning Group on päättänyt vaihtaa nimensä Edita Group Oyj:ksi. Konsernissa on tapahtunut viime vuosina paljon muutoksia, joista tuorein on Nordic Morning -liiketoiminta-alueen ja -brändin myyminen uudelle omistajalle joulukuussa 2021. 

Nykyään konsernin muodostavat Edita Publishing ja Edita Prima -liiketoiminta-alueet. Jatkossa yhtiö keskittyy näiden yhtiöiden liiketoimintojen kehittämiseen. Kumpikin yhtiö on taloudellisesti vahvassa kunnossa, ja niillä on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa. 

“Edita Group -nimen valinta yhtiön uudeksi nimeksi oli helppo ja luonnollinen päätös. Asiakkaamme, henkilöstömme ja muut sidosryhmämme tuntevat Edita-nimen hyvin ja arvostavat sitä. Nimi kunnioittaa pitkää historiaamme, mutta samalla se myös antaa suuntaa toiminnallemme, jonka tavoitteena on kummankin Edita-yhtiön liiketoiminnan edelleen kehittäminen”, sanoo va. toimitusjohtaja Kristiina Kujala

Uusi nimi otetaan virallisesti käyttöön myöhemmin keväällä, kun rekisteröimisprosessi Patentti- ja rekisterihallituksessa on saatu päätökseen. Englanniksi yhtiön nimi on Edita Group Plc ja ruotsiksi Edita Group Abp. Yhtiön kotipaikka on Helsinki. 

Lisätietoja:

Kristiina Kujala, va. toimitusjohtaja, talousjohtaja

+358 400 761 752

kristiina.kujala@nordicmorninggroup.com 

Uusi Edita Group lyhyesti 

Edita-konsernissa on kaksi liiketoiminta-aluetta: Edita Prima kehittää automatisoituja prosesseja asiakaskeskeiseen viestintään. Edita Publishing tuottaa älykkäitä oppimisratkaisuja ja lakitiedon palveluja. Vuonna 2020 Edita-yhtiöiden liikevaihto oli 44,1 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa on tällä hetkellä noin 200 asiantuntijaa. 

www.nordicmorninggroup.com 

Kommentit ovat erittäin tervetulleita ja arvostettuja