Uutiset

Kirjoittaja: Kati Budén / Marketing Communication Manager
Julkaisupäivä: 2022-12-02

Edita Primalle on myönnetty tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän ISO/IEC 27001:2013 - sertifikaatti

Jaa:

Edita Primalle on myönnetty ISO/IEC 27001:2013 -sertifikaatti Kiwa Inspectan toimesta. Sertifikaatti kattaa koko yrityksen toiminnan sen molemmissa toimipaikoissa.

“Tietoturvallisuus on kuulunut jo pitkään Edita Priman toiminnan kivijalkoihin. Tietoturvallisuuden ja tietosuojan merkityksen kasvaessa päätimme ottaa seuraavan askeleen kohti vieläkin järjestelmällisempää työtä tämän tärkeän asian ympärillä. Sertifikaatti on hieno osoitus, että tietoturvallisuuden hallintajärjestelmämme seuraa parhaita käytäntöjä ja täyttää kaikki standardin asettamat vaatimukset”, kertoo Edita Priman Chief Information Security Officer Jussi Naumanen.

ISO/IEC 27001 on kansainvälisesti tunnettu standardi, joka määrittelee vaatimukset tietoturvallisuuden hallintajärjestelmälle. Standardissa korostuu riskien tunnistaminen ja hallinta sekä yrityksen vahva sitoutuminen jatkuvaan parantamiseen. 

Edita Primassa tietoturvallisuus ja tietoturvallisten toimintatapojen noudattaminen on tärkeää. Tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän ansiosta Edita Primalla on käytössään tarvittavat menetelmät ja työkalut, joilla pystytään suojaamaan entistäkin paremmin asiakkaiden, kumppanien ja yrityksen tiedot.

“Sertifikaatti on osoitus asiakkaillemme ja partnereillemme, että olemme luotettava kumppani ja että korkea tietoturvan taso on liiketoiminnallemme olennaisen tärkeä asia. ISO 27001 -sertifiointi on hieno osoitus pitkäjänteisestä työstämme yrityksen toiminnan ja palveluidemme kehittämisessä”, sanoo toimitusjohtaja Heikki Autio.

Kommentit ovat erittäin tervetulleita ja arvostettuja