Uutiset

Kirjoittaja: Kati Budén / Marketing Communication Manager
Julkaisupäivä: 2021-10-06

Edita Prima ja Kivra yhteistyössä asiakaskokemuksen parantamiseksi

Jaa:

Edita Prima tarjoaa asiakkailleen Kivran digipostipalvelua osana ympäristövastuullisia ja asiakaskokemusta vahvistavia palveluitaan.

Digitaalinen posti on perinteistä paperipostia turvallisempi ja edullisempi tapa hoitaa yritysviestintää. Siirtyminen digitaaliseen postiin myös pienentää yritysten hiilijalanjälkeä.

“Kommunikaatiolla on keskeinen rooli asiakaskokemuksen tuottamisessa. Edita Priman tehtävänä on auttaa yrityksiä ja organisaatioita viestimään tehokkaasti ja fiksusti. Yhteistyö Kivran kanssa tukee loistavasti tätä tavoitettamme. Jaamme Kivran kanssa samanlaiset näkemykset ympäristövastuun ja uusiutumisen merkityksestä ja haluamme yhdessä tarjota asiakaskokemusta edistäviä palveluita asiakkaillemme”, kertoo Heikki Autio, Edita Priman toimitusjohtaja.

Yritykset voivat lähettää Edita Priman kautta sähköistä Kivra-postia asiakkailleen. Jokainen palvelun kautta toimitettu digiposti pienentää yrityksen ja palvelua käyttävän kuluttajan hiilijalanjälkeä ja tuo lähettäjän brändin lähemmäs kuluttajan arkea.

“Kivran tavoitteena on rakentaa kestävää ja vastuullista digitaalista infrastruktuuria Suomeen.  Tällaista tavoitetta ei voida saavuttaa yksin, vaan se edellyttää laajan, ketterän ja innovatiivisen ekosysteemin ympärilleen. Halumme tehdä muutosta ja uudistaa perinteisiä ajattelumalleja yhdistää meitä molempia Edita Priman kanssa”, toteaa Ilari Abdeen, digipostipalvelu Kivran toimitusjohtaja. 

Lisätietoja: 


Edita Prima Oy

Ville Immonen, myynti- ja markkinointijohtaja, 040 743 2764

Kivra Oy

Maija Leivo, markkinointi- ja viestintäjohtaja, 050 522 2322

Edita Prima Oy

Jo vuonna 1859 toimintansa aloittanut Edita Prima on Pohjoismaiden ystävällisin teknologiayritys, joka auttaa asiakkaitaan kommunikoimaan paremmin. Kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa optimoimalla heidän asiakaspoluistaan tehokkaampia fiksumman datan avulla. Me teemme datasta ystävän.

www.editaprima.fi

Kivra Oy

Kivra on digipostipalvelu yritysten ja kuluttajien väliseen sähköiseen asiointiin. Kivralla voi vastaanottaa, käsitellä ja arkistoida laskuja ja muita asiakirjoja sähköisesti ja turvallisesti, luontoa säästäen. Kivra Oy:n omistajat ovat Kivra AB, Telia Company ja Resurs Bank. Kivra Oy on perustettu vuonna 2018.

Kivra on aloittanut toimintansa Ruotsissa vuonna 2011 ja on nykyään maan digitaalisen asioinnin markkinajohtaja yli 4 miljoonalla käyttäjällään ja 37 000 mukana olevalla lähettäjäorganisaatiolla. Suomessa Kivra on aloittanut toimintansa helmikuussa 2020.

www.kivra.fi  

Kommentit ovat erittäin tervetulleita ja arvostettuja