Uutiset

Kirjoittaja: Kati Budén / Digital Marketing Specialist
Julkaisupäivä: 2021-12-16

CGI ja Edita Prima yhteistyöhön – Ilmastoystävällistä tulostuspalvelua

Jaa:

CGI tarjoaa yhdessä Edita Priman kanssa tulevaisuudessa entistä kilpailukykyisempiä palveluita asiakkailleen. Yhteistyöllä mahdollistamme asiakkaillemme monipuoliset ja ilmastoystävälliset toimituskanavat, olipa kyseessä perinteinen paperituloste tai sähköinen asiakirja.

Yrityksiltä vaaditaan tänä päivänä yhä enemmän vastuullisia ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja, jotka samalla parantavat kustannustehokkuutta. Yhdistämällä CGI:n ja Edita Priman pitkän ja vahvan osaamisen tulostustoimittamisessa ja sen kehittämisessä tarjoamme markkinoilla tulostus-, kuoritus- ja jakelupalvelun, joka on asiakkaalle joustava, kustannustehokas ja ympäristöystävällinen.

Tyypillisesti asiakkaidemme tavoitteena on digitaalisuusasteen kasvattaminen kilpailukyvyn säilyttämiseksi. Yhteistyöllä autamme asiakkaitamme ymmärtämään paremmin digitaalista asiakaskokemusta kokonaisuutena, ottaen samalla huomioon asiakkaidemme erilaiset tarpeet. Usein yritysasiakkaidemme loppuasiakkaat toivovat edelleen toimituksia kirjepostina, jolloin haluamme varmistaa myös tulostuspalveluiden kehittämisen yritysasiakkaillemme ilmastoystävällisesti. Edita Prima pystyy toteuttamaan isojenkin tulostusmassojen käsittelyn joustavasti toiminnan tilanteesta riippumatta.

”Uskomme, että molempien kokemus tuo tämän hetkiseen ja tulevaan markkinaan parhaan mahdollisen yhdistelmän. Tavoittelemme pitkäaikaista yhteistyötä, jonka avulla pystymme yhdistämään CGI:n ja Edita Priman osaamisen niin vaativien tulostusaineistojen käsittelyssä kuin uusissa digitaalisissa mahdollisuuksissa. Näillä eväillä pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja ideoimaan uusia lähestymistapoja asiakirjavälityksen markkinassa”, kertoo palveluista vastaava johtaja Marjo Westerholm.

Yhteistyön ytimessä on alusta alkaen ollut vastuullisuus. CGI:n perusarvoihin kuuluvat ekologisuus ja eettiset arvot, joita Edita Priman toiminta tukee vahvasti. Yhtiö on ympäristöasioissa edelläkävijä ja sen toiminta on ollut hiilineutraalia jo vuodesta 2010 lähtien. Yhteistyöllä pystymme entistä tehokkaammin vaikuttamaan positiivisesti ympäristöömme ja asiakkaidemme hiilijalanjäljen vähentämiseen. Suoria kustannussäästöjä syntyy, kun energian ja materiaalien käyttöön ja hävikin syntymiseen kiinnitetään huomiota ja asetetaan näille tavoitteita.

”Olemme todella innostuneita solmitusta yhteistyöstä CGI:n kanssa. Muodostamme yhdessä vahvan toimijan lasku- ja dokumenttivälityksen markkinaan. Edita Priman ja CGI:n kyvykkyydet täydentävät toisiaan loistavasti, mikä osoittaa jo nopeasti laajeneva yhteistyö”, kertoo Edita Priman toimitusjohtaja Heikki Autio.

Lisätietoja:

Edita Prima Oy

Ville Immonen, myynti- ja markkinointijohtaja, 040 743 2764

Kommentit ovat erittäin tervetulleita ja arvostettuja