Digitaalinen posti

Muutamme analogisen kommunikaation aikaa, hermoja, rahaa ja ympäristöä säästävään digitaaliseen muotoon

Digitaalinen posti on perinteistä paperipostia käytännöllisempi, turvallisempi, nopeampi ja luotettavampi tapa hoitaa modernia yritysviestintää. Digitaalinen posti on myös ympäristöä kunnioittava teko, joka vähentää tulostettavien dokumenttien, kirjeiden ja muiden asiakirjojen määrää ratkaisevasti. Digitaalinen posti -palveluidemme avulla pystyt siirtymään hitaasta, työläästä ja kalliista paperisesta viestinnästä kohti vastuullisempaa digitaalista tulevaisuutta.

Digitaalinen posti tekee tiedonkulusta nopeampaa ja turvallisempaa

Digitaalisen postin käyttöönotto vähentää merkittävästi yritysviestinnässä käytettävien painettujen materiaalien tarvetta. Itse viestiminen on digitaalisessa postissa perinteiseen paperipostiin verrattuna turvallisempaa, luotettavampaa ja edullisempaa. Laskut, kirjeet, asiakirjat ja muut dokumentit tavoittavat ihmiset aivan kuten ennenkin, mutta ilman posti- tai jakelupalveluiden aiheuttamaan viivettä ja epävarmuutta.

Digitaalinen posti lisää yhteisöllisyyttä

Hieman yllättäen digitaalisen postin käyttäminen tekee kommunikaatiosta henkilökohtaisempaa, sillä sähköisiin viesteihin on helppo liittää esimerkiksi laskuja tai seurantatietoja paketin toimitusaikataulusta ja -reitistä. Digitaalinen posti mahdollistaa erilaisten markkinointisisältöjen tehokkaamman ja luovemman personoinnin. Myös yhteisöllisyys lisääntyy, sillä digitaalisen postin käyttöoikeuksia voi halutessaan jakaa esimerkiksi perheenjäsenille, ystäville, seurustelukumppaneille tai muille luotettaville kumppaneille.

Digitaalinen posti säästää paperia ja ympäristöä

Digitaalisen postin käyttöönotto on ennen kaikkea järkipäätös. Vastoin kuin perinteinen paperiposti, digitaalinen posti ei ole riippuvainen sääoloista, liikenneruuhkista tai postinkantajan inhimillisen virheen seurauksena matkan varrelle hukkuneista kirjekuorista. Digitaalinen posti on myös harvinaisen selkeä ja konkreettinen ympäristöteko, joka vähentää tuotantoon ja logistiikkaan kuluvaa energiaa ja säästää metsän lisäksi myös muita maapallon luonnonvaroja.

Digitaalinen posti korvaa perinteisen postin lähitulevaisuudessa kokonaan

Edita Prima on perustettu 1859. Meidänkin ympäristötietoisuudessamme on viimeisen reilun 160 vuoden ollut varmuudella parannettavaa, mutta vastuullinen suhtautuminen ympäristöasioita kohtaan on silti aina ollut osa yrityksemme ainutkertaista tarinaa. Teemme parhaamme ollaksemme jatkossa entistäkin vastuullisempia ja rohkaisemme siksi myös asiakkaitamme yhä voimakkaammin digitaalisen postin käyttöönottoon. Muutoksen ei tarvitse välttämättä tapahtua kerralla. Tärkeintä on, että siirtymä kohti vastuullisempaa paperitonta tulevaisuutta on käynnissä. Se on myös liiketoiminnan kannalta järkevä strategia, sillä digitaalinen posti tulee jo lähitulevaisuudessa korvaamaan vanhan maailman perinteisen paperipostin lähes kokonaan.

Haluamme aivan ehdottomasti auttaa sinua digitaalisissa postipalveluissa

Lähetä viesti