Digitaalinen aineistonhallinta

Tallenna, hallinnoi ja jaa dokumentit turvallisesti

Digitaalinen aineistonhallinta -järjestelmä mahdollistaa yrityksellesi tietoturvallisen ja tehokkaan tavan hallinnoida, tallentaa ja jakaa digitaalisia aineistoja, kuten dokumentteja. Tarpeidenne mukaan määritelty julkaisuautomaatio varmistaa, että asiakkaasi saa aina oikean dokumenttiversion. Tehokkuus lisääntyy, kun enää ei tarvitse käyttää aikaa asiakirjojen ja dokumenttien etsimiseen tai epäröidä, saiko asiakkaasi varmasti viimeisimmät sopimusehdot.

”Edita Prima on rakentanut meille digitaalisen aineistonhallintapalvelun, josta löytyy asiakasmateriaalimme lomakkeista vakuutusehtoihin kaikkine versioineen. Palvelun kautta hoituu kaikki taittotyön tilaamisesta sähköiseen julkaisemiseen. Kun asiakkaamme avaa netissä vaikkapa tuoteselosteen tai verkkopankissaan vakuutusehdot, hänkin itse asiassa käyttää Edita Priman DAM-palvelua.”

Irma Joutsimies

Asiantuntija, LähiTapiola

DAM-palvelumme selkeyttää versionhallintaa ja luo turvaa oikeuksien hallinnointiin

Digitaalisen aineistonhallinnan (Digital Asset Management eli DAM) ansiosta aineistojen uusimmat versiot ovat aina vaivattomasti kaikkien käyttäjien saatavilla. Käyttöoikeuksien määritteleminen ja hallinta on nopeaa sekä yksinkertaista. Metatietoja ja tunnisteita hyödyntävät DAM-palvelut ovat merkityksellinen osa modernia digimarkkinointia ja asiakirjojen hallintaa. Samalla ne tekevät työstä kokonaisuutena sujuvampaa ja nostavat tehokkuutta.

DAM-palvelumme ovat käytettävissä milloin ja mistä tahansa

Yhä suurempi osa digimarkkinoinnista perustuu erilaisten kosketuspisteiden hyödyntämiseen, mikä luo koko ajan kasvavan tarpeen hyvin suunnitellulle, koordinoidulle ja personoidulle sisällön tuottamiselle ja tallennukselle. DAM-palvelut helpottavat myös yrityksen oman arvokkaan brändin yhtenäistä ja johdonmukaista näkymistä viestinnässä ja kampanjoissa.

Nopea, tehokas ja joustava aineistonhallinta on elintärkeää erityisesti silloin, kun dokumentit ja asiakirjat sisältävät useita erilaisia versioita, jotka on suunnattu eri kohderyhmille, markkinoille ja kielialueille. DAM-palvelumme ovat käytettävissä milloin ja mistä tahansa kaikilla yleisimmillä päätelaitteilla.

DAM-palveluidemme ansiosta

  • Hallinnoit brändiaineistojasi helposti, nopeasti, keskitetysti ja turvallisesti

  • Aineistosi on saatavilla milloin ja mistä tahansa

  • Hyödynnät nopeaa ja pitkälle kehitettyä hakutoiminnallisuutta

  • Muokkaat kuvatiedostojen resoluutiota kätevästi ja nopeasti

  • Julkaiset ja jaat uutta sisältöä asiakkaillesi paikasta ja ajankohdasta riippumatta

  • Yksinkertaistat kuvatiedostojen käsittelyä, koska yksi versio riittää jatkossa kaikkeen

  • Varmistat, että asiakkaillesi välittyvä brändikokemus on yhtenäinen

  • Parannat työntekijöidesi tehokkuutta sekä suunnittelu- että toteutusvaiheessa

  • Voit luottaa siihen, että kaikki sisältösi on koko ajan turvassa

Haluamme aivan ehdottomasti auttaa sinua digitaalisessa aineistonhallinnassa

Lähetä viesti