Digitaalinen aineistonhallinta

Teemme digitaalisten aineistojen tallentamisesta ja jakamisesta miellyttävän yksinkertaista

Harva työhön liittyvä asia turhauttaa enemmän kuin kadonneiden aineistojen loputon etsiminen. Digitaalisen aineistonhallinnan ansiosta dokumenttien ja asiakirjojen tallentaminen, editoiminen ja jakaminen muuttuu nopeaksi, helpoksi ja yksinkertaiseksi. Enää ei tarvitse epäröidä, että välititkö eteenpäin varmasti sen viimeisimmän dokumenttiversion.

”Edita Prima on rakentanut meille digitaalisen aineistonhallintapalvelun, josta löytyy asiakasmateriaalimme lomakkeista vakuutusehtoihin kaikkine versioineen. Palvelun kautta hoituu kaikki taittotyön tilaamisesta sähköiseen julkaisemiseen. Kun asiakkaamme avaa netissä vaikkapa tuoteselosteen tai verkkopankissaan vakuutusehdot, hänkin itse asiassa käyttää Edita Priman DAM-palvelua.”

Irma Joutsimies

Asiantuntija, LähiTapiola

DAM-palvelumme selkeyttää versionhallintaa ja luo turvaa oikeuksien hallinnointiin

Digitaalisen aineistonhallinnan (Digital Asset Management eli DAM) ansiosta aineistojen uusimmat versiot ovat aina vaivattomasti kaikkien käyttäjien saatavilla. Käyttöoikeuksien määritteleminen ja hallinta on nopeaa sekä yksinkertaista. Metatietoja ja tunnisteita hyödyntävät DAM-palvelut ovat merkityksellinen osa modernia digimarkkinointia ja asiakirjojen hallintaa. Samalla ne tekevät työstä kokonaisuutena sujuvampaa ja nostavat tehokkuutta.

DAM-palvelumme ovat käytettävissä milloin ja mistä tahansa

Yhä suurempi osa digimarkkinoinnista perustuu erilaisten kosketuspisteiden hyödyntämiseen, mikä luo koko ajan kasvavan tarpeen hyvin suunnitellulle, koordinoidulle ja personoidulle sisällön tuottamiselle ja tallennukselle. DAM-palvelut helpottavat myös yrityksen oman arvokkaan brändin yhtenäistä ja johdonmukaista näkymistä viestinnässä ja kampanjoissa.

Nopea, tehokas ja joustava aineistonhallinta on elintärkeää erityisesti silloin, kun dokumentit ja asiakirjat sisältävät useita erilaisia versioita, jotka on suunnattu eri kohderyhmille, markkinoille ja kielialueille. DAM-palvelumme ovat käytettävissä milloin ja mistä tahansa kaikilla yleisimmillä päätelaitteilla.

DAM-palveluidemme ansiosta

  • Hallinnoit brändiaineistojasi helposti, nopeasti, keskitetysti ja turvallisesti

  • Aineistosi on saatavilla milloin ja mistä tahansa

  • Hyödynnät nopeaa ja pitkälle kehitettyä hakutoiminnallisuutta

  • Muokkaat kuvatiedostojen resoluutiota kätevästi ja nopeasti

  • Julkaiset ja jaat uutta sisältöä asiakkaillesi paikasta ja ajankohdasta riippumatta

  • Yksinkertaistat kuvatiedostojen käsittelyä, koska yksi versio riittää jatkossa kaikkeen

  • Varmistat, että asiakkaillesi välittyvä brändikokemus on yhtenäinen

  • Parannat työntekijöidesi tehokkuutta sekä suunnittelu- että toteutusvaiheessa

  • Voit luottaa siihen, että kaikki sisältösi on koko ajan turvassa

Haluamme aivan ehdottomasti auttaa sinua digitaalisessa aineistonhallinnassa

Lähetä viesti