Uutiset

Kirjoittaja: Kati Budén / Digital Marketing Specialist
Julkaisupäivä: 2021-12-21

Edita Prima Protect Our Winters yhteistyökumppaniksi

Jaa:

Olemme Edita Primassa pystyneet sopeutumaan jatkuvaan muutokseen menestyksekkäästi jo vuodesta 1859 lähtien, mutta lumettomiin talviin emme ole valmiita sopeutumaan. 

Edita Prima lähtee tukemaan Protect Our Winters Finland Ry:n ilmastotyötä ja polkua kohti talviemme pelastamista. Protect Our Winters on kansainvälinen talviurheilijoiden ilmastoliike, joka kannustaa kaikkia talven ystäviä ja ilmastoasioista kiinnostuneita yrityksiä toimimaan ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi yhdessä. Protect Our Winters Finland Ry käynnisti toimintansa Suomessa talvella 2015. 

Me Edita Primassa ymmärrämme vastuullisuuden merkityksen sekä jokapäiväisessä tekemisessä että pitkien aikavälien strategioissa. Uskomme, että yhdessä saamme aikaan vastuullisen muutoksen.

“Protect Our Winters organisaation arvot ja näkemys kestävästä tulevaisuudesta olivat ne, jotka koimme vahvasti osana omia arvojamme. Yhdessä kumppaneidemme kanssa haluamme osallistua rohkeasti ja avoimesti yhteiskunnalliseen kestävän kehityksen keskusteluun sekä tuoda oma osaamisemme näiden arvojen ja tekojen tueksi. Jo vuodesta 2010 alkaen toimintamme on ollut hiilineutraalia, mutta koemme, että meillä on vielä paljon tehtävänä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi niin, että talvet ainakin osittain voidaan vielä pelastaa. Toivonkin, että meidän omat lapsemme ja lapsenlapsemme saavat mahdollisuuden nauttia tästä kauniista maastamme ja sen hienoista lumisista maisemista nyt ja tulevaisuudessa”, sanoo Edita Priman myynti- ja markkinointijohtaja Ville Immonen.

Maailmanlaajuinen ilmaston lämpeneminen näkyy Suomessakin. Lumipeite jää ohuemmaksi ja luminen vuodenaika lyhenee. Etelä- ja Länsi-Suomessa lumiset päivät saattavat tällä vuosisadalla vähentyä alle puoleen nykyisestä. 

”Yritykset ovat merkittävässä roolissa ilmastokriisiä ratkaistaessa. Siksi onkin tärkeää, että ilmastokriisin ratkaisuihin liittyvät toimet ovat osa yrityksen pitkäaikaista strategiaa. Maailma muuttuu ja yritykset sen mukana. On ollut hienoa kuulla Edita Priman näkemyksistä ja on myös hienoa saada Edita Prima mukaan POW:in kumppaniksi”, sanoo Protect Our Winters Finlandin toiminnanjohtaja Noora Vihervaara.

”Yrityksen muutospolut ja vaikuttamismahdollisuudet ovat hyvin erilaisia toimialasta riippuen. Osalle muutos tarkoittaa lähinnä hienosäätöä toimintaan ja toisille taas liiketoiminnan perinpohjaista uudistamista. Osa yrityksistä on tässä työssä vasta alkumetreillä ja osa jo pidemmällä. Uskomme kuitenkin, että ne toimijat, joilla on aito halu olla mukana ilmastokriisin ratkaisijoina ovat myös niitä, jotka saavat vahvemman jalansijan toimialallaan pitkällä aikavälillä tarkasteltaessa”, Vihervaara jatkaa. 

Täten haastamme meidän kumppaneita ja asiakkaita liittymään osaksi Protect Our Winters Finlandin yhteistyökumppaniverkostoa ja jakamaan yhteisen vastuullisen polun kohti kestävää ja vähäpäästöistä yhteiskuntaa.

Tänä jouluna Protect Our Winters halusi muistuttaa suomalaisia ilmaston lämpenemisestä luomalla lumettomia versioita Suomen suosituimmista joululauluista. Korvaamalla hanget sateella ja harmaudella välitettiin todellisempi kuva joulusäästä eri puolilla Suomea.

Katso video sateisista joululauluista

Lisätietoja: 

Protect Our Winters Finland

Noora Vihervaara, toiminnanjohtaja

noora@protectourwinters.fi

Edita Prima

Ville Immonen, myynti- ja markkinointijohtaja

ville.immonen@edita.fi

+358 (0) 40 743 2764

Kommentit ovat erittäin tervetulleita ja arvostettuja